Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται από την Πέμπτη διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» , εξαιτίας σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού.

Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για τον παρουσιαστή αφού οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν από την καταστολή προκειμένου να διαπιστώσουν αν ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή. Υπενθυμίζεται πως η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Ελενα Μαστραγγέλη, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την κατάσταση της υγείας του: «Είναι σε σταθερή κατάσταση. Βρέθηκε το μικρόβιο στον πνεύμονα και περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση».

Επίσης ο συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή Super Κατερίνα, Στέφανος Κωνσταντινίδης, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «πολύ κρίσιμη γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση. Ολοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει. Θα τα καταφέρει για άλλη μία φορά, είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική».

 «Ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής. Τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει. Είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Πηγή: madata.gr