Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει….

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της, για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ και για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής.

“Την ώρα που τραγουδούσα ήρθε ένας κύριος και με σήκωσε στην αγκαλιά του για να με πάρει μαζί του. Πριν αρκετά χρόνια είχα δώσει 8.000 ευρώ για ένα ρούχο. Το φοράω ακόμα”, τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη και πρόσθεσε: “Στα πρώτα μου βήματα μου χαμήλωναν τα μικρόφωνα, με έκοβαν από το πρόγραμμα και κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στα ραδιόφωνα”.

Σχετικά με την απώλεια του πατέρα της, η τραγουδίστρια είπε: “Φεύγοντας για τη ”Φάρμα” άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάσταση του γιατί ήξερε ποσό ήθελα να πάω στη ”Φάρμα”. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου λέγοντας μου πως ο μπαμπάς μου δια σωληνώθηκε για εμένα μπήκε τελεία”.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέι, η Αγγελική Ηλιάδη υπογράμμισε: “‘Έχω να δω αρκετό καιρό την γιαγιά μου. Είναι σε κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει και δεν θυμάται. Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Πριν πολλά χρόνια που ήταν καλά η γιαγιά μου είχα πάρει τους γιους μου και πήγαμε να την δούμε. Τώρα βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια”.

Πηγή: madata.gr