Συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη!” παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Απόστολο Γκλέτσο, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει, αλλά και το κίνημα του #metoo.

 H γνωστή ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στη θεατρική της συνύπαρξη με την Κάτια Δανδουλάκη στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν ένα προσωπικό μου όνειρο να βρεθώ στην ίδια σκηνή με την Κάτια Δανδουλάκη. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Είναι καλό που υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές, αλλά με φοβίζει μήπως οδηγηθούμε στην προχειρότητα», είπε χαρακτηριστικά. 

 Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς». «Ήταν συγκινητικό που βρέθηκα ξανά με τον Απόστολο Γκλέτσο. Δεν θα έκανα remake της σειράς Ψίθυροι Καρδιάς. Στα γυρίσματα της σειράς, φώναζε ο κόσμος στον δρόμο το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου και το δικό μου και ακουγόταν στο επεισόδιο. Δεν απόλαυσα την δημοσιότητα τότε, ήταν πολύ τρομακτική και προσπαθούσα να την αποφύγω», δήλωσε.

 Όσο για την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, είπε: «Άτυπος κουμπάρος για εμένα και τον Φάνη ήταν ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Ουσιαστικά, συγκατοικήσαμε στο ίδιο δωμάτιο με τον Φάνη, επειδή δεν υπήρχε άλλο κι έτσι ήρθαμε πιο κοντά».

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με το #metoo: «Το κίνημα δεν αφορά μόνο στον δικό μας χώρο. Εμείς απλώς ήμασταν μαθημένοι στην έκθεση και βρήκαμε το θάρρος να μιλήσουμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα».

Πηγή: madata.gr