«Όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δεν σε προστάτευσαν καθόλου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση του Πετράκου για τον Διονύση Σαββόπουλο, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής που έχει δηλώσει από την αρχή της πανδημίας την πλήρη αντίθεση του, στον εμβολιασμό για τον κορωνοιό, βρήκε την «ευκαιρία», να «ευλογήσει», τα γένια του, επ αφορμή της νόσησης για δεύτερη φορά του μουσικοσυνθέτη Διονύση Σαββόπουλου.

 Μάλιστα ο Γρηγόρης Πετράκος μέσα από την ανάρτηση του στο Facebook, δείχνει να κατηγορεί τον 78χρονο καλλιτέχνη, γράφοντας του χαρακτηριστικά: «Έκανες τα εμβόλια και παρ’ όλα αυτά νόσησες βαριά 3 φορές».

 Παράλληλα, ο τραγουδιστής που δεν έκρυψε ποτέ το αντιεμβολιστικό του μένος, μέσω της ανάρτησης του, χαρακτηρίζει τύραννο τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ κατηγορεί τον Διονύση Σαββόπουλο για το γεγονός ότι τον λοιδόρησε στο παρελθόν που δεν ήθελε να εμβολιαστεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος
«Αχ Νιόνιο, αγαπημένε των φοιτητικών μας χρόνων. Κάναμε τότε τη δική μας επανάσταση μέσα από τα τραγούδια σου. Πριν 3 χρόνια σε είδα να τρως στο τραπέζι δίπλα στον ΠΘ και άλλους εκλεκτούς καλλιτέχνες. Μετά σε είδα να ζητάς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μου και να με λοιδορείς.

Έκανες τα εμβόλια και παρ’ όλα αυτά νόσησες βαριά δύο φορές. Τώρα είναι η τρίτη και διαβάζω πως παλεύεις για τη ζωή σου.

Στενοχωριέμαι που υποφέρεις, γιατί σαν καλλιτέχνη σε αγάπησα και τα τραγούδια σου θα τα αγαπώ για πάντα. Πιο πολύ όμως στενοχωριέμαι για το πώς κάμφθηκε το επαναστατικό πνεύμα σου που ενέπνευσε τόσες γενιές. Πώς έκατσες στο ίδιο τραπέζι με τον τύραννο; Πώς ζήτησες να μου επιβληθούν υποχρεωτικές πράξεις παρά τη θέλησή μου;

»Με όλη μου την καρδιά εύχομαι να γίνεις καλά στο ιδιωτικό νοσοκομείο που διαβάζω ότι νοσηλεύεσαι, παρότι ήξερα, εδώ και τρία χρόνια, ότι τα περιστατικά covid πηγαίνουν μόνο σε δημόσια νοσοκομεία.

Θα ήθελα μόνο όταν θα βγεις από το νοσοκομείο, και ειλικρινά προσεύχομαι να βγεις δυνατός, να γράψεις κάτι για το γεγονός ότι όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δεν σε προστάτευσαν ΚΑΘΟΛΟΥ. Και ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν κιόλας…», ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος στο Facebook.

Πηγή: madata.gr