Η Άντζελα Δημητρίου φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ από την Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega». Η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού κατά τη διάρκεια της εκπομπής προχώρησε σε μια εξομολόγηση στην παρουσιάστρια για την παιδική της ηλικία, αλλά και τον πατέρα της και την σωματική κακοποίηση που ασκούσε στη μητέρα της.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί παραποιούν πολλά πράγματα και δεν θέλω. Με έχει κουράσει και δεν θέλω. Όταν ήμουν 11 χρόνων σταμάτησα το σχολείο γιατί έπρεπε να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Ο ένας είναι εν ζωή και ο άλλος δεν είναι. Αισθανόμουν ότι ήμουν ένα παιδί πολύ ευτυχισμένο γιατί είχα μια μάνα δυνατή. Δεν μετανιώνω που δεν σπούδασα γιατί έχω σπουδάσει τα γράμματα της ζωής, του δρόμου. Είμαι ένα παιδί από λαϊκά στρώματα και ότι έκανα το έκανα με πολύ κόπο και κούραση» είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Στη συνέχεια έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψε για τον πατέρα της. «O πατέρας μου ήταν απών. Από οχτώ χρονών, που ήμουν, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα “θα έρθω να σας δω”, δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας. Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για την μάνα μου. Ήθελα να προστατεύσω την μητέρα μου και τότε πέρναγε πάντα η αστυνομία περιπολία και κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε πάρει την μητέρα μου κι άρχισε να την χτυπάει. “Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια” φώναξε η κακομοίρα, εγώ είχα πάρει μια γκαζιέρα μικρή που είχαμε στο σπίτι αντί για σόμπα και ήμουν έτοιμη να την πετάξω στο κεφάλι του για να αφήσει την μητέρα μου» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Έρχεται η αστυνομία, τον παίρνει και φυσικά τον πήγε μέσα για να του πει γιατί κάνει αυτό το πράγμα. “Εγώ είμαι τρελός, έτσι θέλω να κάνω” τους είπε και κάποια στιγμή ο πατέρας μου κλείστηκε στο Δαφνί. Ποτέ όμως δεν έγινε καλά. Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι. Ο μπαμπάς μου ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ το δικό μου όνομα, σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε στην τηλεόραση, έκρυβε το πρόσωπο του και έλεγε ότι “είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου”. Δεν ήταν όμως ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου, ήταν ο πατέρας της Αγγελικής Κιουρτσάκη».

«Η Άντζελα Δημητρίου ήταν ένα άλλο κομμάτι για τον άλλο τον κόσμο. Για το σπίτι μου ήθελα να είμαι η Αγγελική. Η δική τους Αγγελική, το δικό τους παιδί που το αγαπάνε και το προσέχουν. Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ όμως, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα”. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν» ανέφερε, ακόμα, η Άντζελα Δημητρίου στην Ρούλα Κορομηλά. «Όλο αυτό με τραυμάτισε και από την άλλη με έκανε πολύ δυνατή».

πηγή: govastileto.gr

Πηγή: madata.gr