«Ο Ζελένσκι έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον για το ντύσιμο του προέδρου της Ουκρανίας στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο των ΗΠΑ. 

Ο σχολιαστής του Fox News, αναφερόμενος σε εκπομπή του στην επίσκεψη του Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο έσταξε χολή σε βάρος του Ουκρανού προέδρου για τις ενδυματολογικές επιλογές του αλλά και για την στάση του.

«Έφτασε στο Λευκό Οίκο ντυμένος σαν μάνατζερ στριπτιζάδικου και άρχισε να ζητάει χρήματα! Παραδόξως κανείς δεν τον πέταξε έξω! Αντίθετα, όλοι έκαναν αυτό που ήθελε», τόνισε ο Αμερικανός δημοσιογράφος για την εμφάνιση του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στη συνέχεια άρχισε να… πυροβολεί τον Ζελένσκι για τα χρήματα που ζήτησε από τις ΗΠΑ. «Ο ηγέτης μιας ξένης κυβέρνησης ντυμένος με ένα φούτερ μπαίνει στο Κογκρέσο και ζητάει λεφτά. Και έχει και το θράσος να πει σε όσους ήταν εκεί και του έχουν δώσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, ότι αυτό δεν είναι ελεημοσύνη, αλλά μια επένδυση. Αλήθεια, θα τα γυρίσει τα λεφτά;»

πηγή: topontiki.gr

Πηγή: madata.gr