Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ παράλληλα έκανε κι ένα σύντομο σχόλιο για το χωρισμό του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να πληρώσει. Πρέπει να βγάλει η δικαιοσύνη το κοστούμι. Να βγάλει δηλαδή πόσα χρόνια πρέπει να κάτσει στη φυλακή. Ο Λιγνάδης πρέπει να κάτσει πολλή φυλακή για εμένα. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι μια άλλη βαθμίδα πολύ πιο light, όπου κι εκεί υπάρχει βεβαίως θέμα. Η δικαιοδοσία εδώ είναι στον κόσμο. Πήγε εδώ να αναβαπτιστεί στον κόσμο. Όχι (σ.σ. δεν θα συνεργαζόμουν)… Φαντάζεσαι εμένα κάποιος να με παρενοχλήσει; Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις, όπου συνέβησαν πράγματα, και πήρα το λόγο και λύθηκαν επί τόπου» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για το χωρισμό του πρόσθεσε: «Η σχέση μου με την Ισαβέλλα ήταν μια καλή σχέση. Όσο μεγαλώνεις, ενώ χρειάζεσαι ένα σύντροφο, την ίδια στιγμή δεν ανέχεσαι απλά πράγματα. Σίγουρα η σχέση μου με την Μαρία που κάναμε την κόρη με σημάδεψε»

πηγή: zappit.gr

Πηγή: madata.gr