Εντύπωση έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να επιχειρεί να πιάσει το χέρι της Λένας Δροσάκη στη σκηνή, με την τελευταία να το τραβάει.

To πρωί της Τρίτης 4 Απριλίου η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Παρόλα αυτά οι δυό τους συνεχίζουν να δουλεύουν μαζί στο θέατρο.

 Οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στο θέατρο, ενώ μετά το διαζύγιο τους ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν πλέον ξεχωριστό καμαρίνι, εδώ και έναν μήνα.

Το πρωί της Πέμπτης 6/4 η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε ένα βίντεο από την παράσταση «Photograph 51», όπου πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί.

Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε την στιγμή της υπόκλισης όπου η Λένα Δροσάκη περπατάει μπροστά για να υποκλιθεί, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απλώνει το χέρι του και εκείνη… το τραβάει.

Πηγή: madata.gr