Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια.

Ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος παρουσιαζόταν ως καλός χριστιανός, φιλάνθρωπος, οικογενειάρχης και με γνωριμίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, πολλές φορές πόζαρε δίπλα σε γνωστά πρόσωπα και ανέβαζε τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook.

Σε μία από αυτές είναι αγκαλιά και με τον Χάρη Ρώμα και του εύχεται «χρόνια πολλά» ενώ τον αποκαλεί «φίλε».

Ο ίδιος ο ηθοποιός και πολιτικός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και έδωσε την απάντησή του σε όσους τον επικρίνουν για τη σχέση του με τον 53χρονο.

«Το πρόβλημα είναι το γιατί σχολιάζεται κάτι που είναι φως φανάρι. Κάνουμε κάποια επαγγέλματα, εγώ κάνω δύο, μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψηφοφόροι, μεταξύ των οποίων υπάρχουν παρατρεχάμενοι. Οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους αγαπούν και τους αγκαλιάζουν, μάλιστα όταν είναι και τόσο ένθερμοι, όπως αυτός ο συγκεκριμένος άνδρας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν φωτογραφίες μου από τον συγκριμένο, ο οποίος ερχόταν στις παραστάσεις μου και πλήρωνε. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να μεταμφιέσει τη σκοτεινή, απαίσια και αποτρόπαια πλευρά του. Και αν αυτός με έχει αποκαλέσει «Φίλε μου» και του έχω απαντήσει «Είσαι χρυσός άνθρωπος», για όλα υπάρχει μία πολύ απλή δικαιολογία».

«Όταν έρχεται στο μαγαζί εστίασης με το οποίο έχω σχέση, με την αγία οικογένεια, όλα αυτά είναι λογικά. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θαυμαστές μας. Ήρθε και μας είπε ότι είναι θαυμαστής, έχει ψιλικατζίδικο και ψηφοφόρους, σε όποιον και να συνέβαινε αυτό, η απάντηση θα ήταν «Φίλε μου». Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι», σημείωσε επίσης ο Χάρης Ρώμας.

«Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν άνδρες πρόθυμοι να συνευρεθούν με το ταλαίπωρο κοριτσάκι. Όταν κάνει δωρεές στο «Σπίτι του Ηθοποιού» είναι πολύ λογικό να του πούμε «Είσαι χρυσός άνθρωπος». Πως μπορείς να ξέρεις τη σκοτεινή πλευρά κάποιου», είπε κλείνοντας.

Πηγή: madata.gr