Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ωστόσο εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του για τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί παλαιότερα.

 «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο πολύ προικισμένο από ταλέντο. Έχει όμως έναν χαρακτήρα που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός, υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίο δυσκολεύονται να συνυπάρξουν μαζί του πάνω στη σκηνή. Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και με τον Πέτρο θα συνεργαζόμουν. Η παραβατική αυτή φάση που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

 Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και στην πολυσυζητημένη υπόθεση: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».

 Τέλος ο Χρήστος Βαλαβανίδης, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, απάντησε: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω. Και το χειρότερο… να τραγουδάω».

Πηγή: madata.gr