Παραμονή των Χριστουγέννων σήμερα και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας άκουσε ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από συλλόγους και παιδιά.

Προεδρικό Μέγαρο

Η προεδρική φρουρά έψαλε τα καθιερωμένα κάλαντα της παραμονής των Χριστουγέννων στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακόμη πιο γιορτινή νότα έδωσαν στο Προεδρικό Μέγαρο τα κάλαντα από τα μικρά παιδιά που συγκίνησαν ευχάριστα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση με την αφιέρωση στην κ. Σακελλαροπούλου ενός τραγουδιού για την κυρά της Ρω από άνδρες και γυναίκες από το Καστελόριζο.

Μέγαρο Μαξίμου

Οι πρόσκοποι από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ήταν οι πρώτοι που είπαν τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα με τη σύζυγό του Μαρέβα ενώ δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του που στο πλευρό του είχε την κόρη τους Δάφνη την οποία πήρε αγκαλιά και τη φίλησε όσο έπαιζε η φιλαρμονική Αμφιλοχίας χριστουγεννιάτικους σκοπούς.

Κουμουνδούρου

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα κάλαντα από την αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτη Μπαζιάνα.

Τα κάλαντα είπαν στον Αλέξη Τσίπρα και τα μέλη βορειοηπειρωτικών συλλόγων.

Στη δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα» του δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε για τις χριστουγεννιάτικες ευχές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης μπήκε στις τάξεις των μαθητών που χρίζουν ιδιαίτερης ψυχολογικής και μαθησιακής βοήθειας.

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά κάλαντα στην έδρα του ΚΚΕ από την παιδική χορωδία του «Κόκκινου Αερόστατου» που συνόδευσαν μουσικοί από τον πανελλήνιο Μουσικό σύλλογο.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ καυτηρίασε το ΠΔ που υποβαθμίζει, όπως είπε, τις καλλιτεχνικές σχολές και δώρισε σε όλους βιβλία.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr