Με έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε ο Πύρρος Δήμας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Ο παλαίμαχος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών βρέθηκε στο στούντιο εκπομπής της ΕΡΤ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Νικολαΐδη.

 
«Ο Αλέξανδρος με θαύμαζε, ήταν το καλύτερο παιδί. Ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά κατά τις δύο και είχαμε μαζευτεί μαζί με φίλους και βγήκαμε έξω, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ» είπε.

«Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας, μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία» συνέχισε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν… Δεν ξέρω, ίσως τόσο ευαίσθητο με έχει κάνει η ίδια η ζωή» τόνισε ο Πύρρος Δήμας.

Πηγή: madata.gr