Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αποκάλυψε τη συνέχεια της συνεργασίας της με το MEGA για 4η σεζόν, την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή ενώ μίλησε για τα αρνητικά σχόλια στα social.

«Συνειδητοποιώ ότι όσο περνάει ο καιρός, ότι μάλλον, δεν μπορώ να το κάνω αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να κάνουν όλα τα πράγματα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Εγώ δεν μπορώ δημόσια σε καμία περίπτωση να το κάνω αυτό. Μπορεί να οφείλεται στο ότι ήρθα από άλλον χώρο, δεν είναι αυτή η δουλειά η μόνη στη ζωή μου που μπορεί να κάνω. Οπότε ίσως, παίζει ρόλο ότι δεν είμαι τόσο στοχοπροσηλωμένη για να πω πάνε να κάνουμε ό,τι γίνεται. Δεν έχει μπει αυτό το μικρόβιο μέσα του και νομίζω ούτε και στους άλλους, να πούμε πάμε να κάνουν ότι και οι άλλοι» δήλωσε η Δανάη Μπάρκα για το γεγονός ότι η εκπομπή της δεν ασχολείται με τσακωμούς, σκάνδαλα κλπ.

   «Είμαι πολύ τυχερή για το κανάλι που είμαι. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου να μου πουν μην πεις αυτό, ή πες αυτό. Το ότι υπάρχει αυτή η χαρά της ελευθερίας, είναι ευλογία» πρόσθεσε.

 Για τα Τέμπη, μια στιγμή που ήταν η πιο δύσκολη στην καριέρα της, απάντησε: «Όταν ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία και τα Τέμπη, βιασμοί ή άνθρωποι που πονάνε, δυστυχώς το ένα επισκιάζει το άλλο. Αυτή τη στιγμή το πιο δύσκολο ήταν τα Τέμπη. Όταν για δύο μέρες ασχοληθήκαμε και μετά συμφωνήσαμε ότι πρέπει να το αφήσουμε για τις εκπομπές που ασχολούνται με τέτοια θέματα. Τα Τέμπη τα έχουν επισκιάσει όλα. Και συναισθηματικά και ψυχολογικά και όλα. Όσα είδαμε γιατί πήγαμε και εκεί».

Για το αν έχει αμφισβητηθεί η αλήθεια της: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που λένε “έλα τώρα κι αυτή η τοξική θετικότητα, δεν μπορώ”. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαι χαρούμενη, αλλά βγαίνω και θέλω να είμαι χαρούμενη. Υπάρχουν στιγμές που έχω ξυπνήσει άσχημα, που έχω κρίσεις πανικού, που έχω άγχος. Δεν είμαι πάντα χαρούμενη».

 Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα Τέμπη, αποκάλυψε: «Το χειρότερο δεν είναι ότι άκουσα αρνητικά σχόλια, είναι ότι έγιναν πριν βγει η εκπομπή στον αέρα. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία για να πούμε στον κόσμο ότι η εκπομπή είναι εδώ και τι θα δείτε τη Δευτέρα και έγραφαν από κάτω “θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο”, “ντροπή σου και να ψοφίσεις που εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο”. Εκεί είπα “ώπα τι έκανα;”. Δεν πήγα εκεί για να κάνω πέσιμο στους ανθρώπους ούτε για να μπω στα νοσοκομεία και να πω μιλήστε μου. Με σόκαρε το σχόλιο την ίδια μέρα, πριν δεις τι κάναμε. Δες πρώτα και μετά κρίνε με. Το πριν μου φάνηκε πολύ σκληρό. 

Ευτυχώς όταν είδαν την εκπομπή οι περισσότεροι άνθρωποι, προς τιμήν τους μου έστειλαν μήνυμα οι ίδιοι που με είχαν βρίσει, μου έστειλαν να μου πουν “Ξέρεις, να όντως μίλησες και με δύο ανθρώπους που ήθελαν να σου μιλήσουν. Πήραμε δύναμη”. Είναι σκληρό να σε κρίνουν ειδικά για ένα τέτοιο θέμα, όταν έχει γίνει μία τέτοια τραγωδία νομίζω ότι είναι άδικο να απαντάμε σε ανθρώπους με κατάρες. Γενικά εγώ την κατάρα δεν την καταλαβαίνω”.

Πηγή: madata.gr