Τη Δήμητρα Παπαδήμα συνάντησε στη Θεσσαλονίκη ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, την κοινή της πορεία με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ενώ αποκαλύπτει και τον ηθοποιό που την ερωτεύτηκε και ήθελε να τη ζητήσει σε γάμο.

«Αν σκεφτώ τα παιδικά μου χρόνια και το πώς μεγάλωσα… αν δεν ήμουν αγρίμι, τώρα θα ήμουν σε ένα ψυχιατρείο σίγουρα. Όποιος μεγαλώνει μόνος αγριεύει. Δεν είχα καμία στήριξη αλλά οι γονείς μου ζήτησαν τη στήριξή μου, δεν με άφησαν να σπουδάσω» εξομολογείται η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Με πήραν για λίγα επεισόδια στο Σοφία Ορθή, έπαιζε ο Απόστολος Γκλέτσος εκεί. Τον έβλεπα που με κοιτούσε. Μετά από 1-1μιση μήνα στο γύρισμα μου λέει: να σου πω κάτι πολύ σοβαρά τώρα, με τον Γιάννη δεν έχεις παντρευτεί; Του λέω: όχι και δεν θέλουμε να παντρευτούμε. Και μου λέει: το αποφάσισα, εγώ σε έχω ερωτευτεί, θα πάρω μια ανθοδέσμη και θα πάω να του πω έτυχε να ερωτευτώ τη γυναίκα σου, δεν την παντρεύτηκες εσύ, άσε με να την παντρευτώ εγώ» περιγράφει η ηθοποιός.

Σε τι διαφέρει με τη Δήμητρα στα 20 της; «Τότε τα κράταγε όλα μέσα της και πάθαινε κρίσεις πανικού, όχι ότι τώρα δεν παθαίνει. Ήταν πολύ των άκρων, είχα τέτοιες τάσεις αυτοκαταστροφής και ακόμα τις έχω. Απλώς τώρα τις έχω περιορίσει, γιατί μιλάω» απαντά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Πηγή: madata.gr