Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ο γνωστός παρουσιαστής θυμήθηκε έναν παλιό χωρισμό, ο οποίος συνέβη την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Συνέβη στο διάλειμμα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πέρασα μία εβδομάδα με τις πιτζάμες στο κρεβάτι. Είχα την πρόσκληση για να πάμε στην Πράγα μαζί με φίλους και τις κοπέλες τους, η κοπέλα μου όμως δεν ήθελε να έρθει και ήθελε να πάει με τον κολλητό της στη Θεσσαλονίκη. Εγώ πήγα με τους φίλους μου και έλαβα ένα τηλέφωνο ότι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν με τον κολλητό της. Και εγώ ήμουν στην Πράγα εγκλωβισμένος, δεν χάρηκα ποτέ μια από τις πιο όμορφες πόλεις, ήμουν σκυφτός σε ένα τραπέζι ξύλινο – δεν θα το ξεχάσω ποτέ – και περίμενα πως και πως να επιστρέψω» σημείωσε ο ίδιος.

«Εν τω μεταξύ μιλούσαμε, “εδώ είμαι με τον κολλητό μου” μου έλεγε, “έχω άλλη πληροφόρηση” έλεγα εγώ αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισα πίσω και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όσο για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία συνεργάζεται φέτος, ο ίδιος εξήγησε: «Οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτές που βλέπετε. Όλα καλά. Τελείωσαν αυτά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Δεν το σχολίασα ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Κοιτάζω πάντα το φέτος και είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο».

πηγή: enikos.gr

Πηγή: madata.gr