Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται δύο τραυματίες από το μοιραίο τροχαίο στο Βουκουρέστι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του.

Μέχρι το μεσημέρι σήμερα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή στο σώμα του άτυχου Λαρισαίου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Ρουμανία.

Δύο ακόμα είναι σοβαρά τραυματίες, ωστόσο η κατάσταση της μιας γυναίκας είναι κάπως καλύτερα, και αποσωληνώθηκε.

Ήδη πάντως έχουν γυρίσει στην Ελλάδα οι περισσότεροι από τους Έλληνες που συμμετείχαν στην εκδρομή στο Βουκουρέστι.

Έχουν γίνει άλλα 7 τροχαία σε 4 μήνες στο ίδιο σημείο
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, στο σημείο που έγινε το μοιραίο τροχαίο, έχουν γίνει συνολικά 7 παρόμοια τροχαία το τελευταίο 4μηνο.

Κάτι που ίσως ενισχύει την άποψη που έχουν εκφράσει εμπειρογνώμονες, πως ίσως δηλαδή υπήρχε κακοτεχνία στη συγκεκριμένη κατασκευή.

Επίσης υπάρχουν αναφορές πως ο οδηγός δεν είχε βάλει στο gps ρύθμιση για λεωφορείο αλλά πήγαινε με τις απλές οδηγίες για αυτοκίνητο, γι αυτό και τον οδήγησε σε τούνελ με σήμανση περιορισμό στο ύψος των οχημάτων.

Ο ίδιος ο οδηγός αναφέρει πως όλα έγιναν σε 1 δευτερόλεπτο, και μάλιστα πίστεψε πως κανείς από εκεί δε θα έβγαινε ζωντανός.

Μιλώντας πάντως στο OPEN ο δικηγόρος του οδηγού διαψεύδει πως οδηγούσε για 18 ώρες σερί. 

Υπενθυμίζεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του κάνει λόγια για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες σε 25 άτομα.

Πηγή: madata.gr