Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τη συνολική εικόνα για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και μέχρι την Παρασκευή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας έχουν ξεκινήσει ήδη τις προεκλογικές τους περιοδείες με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται στα Γιάννενα και αυτή την ώρα να μιλάει σε κομματική εκδήλωση και τον Αλέξη Τσίπρα από την Κόρινθο να κάνει λόγο για προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση κόκκινων δανείων με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή.

Η κυβέρνηση θα αποσύρει την «παραβίαση απορρήτου» για το ακαταδίωκτο των Ανεξάρτητων Αρχών

Το πρωί υπήρξε ένταση μεταξύ της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τροπολογία που έφερε το Υπουργείο Εσωτερικών και εξαιρούσε από το ακαταδίωκτο Ανεξάρτητες Αρχές σε περίπτωση που διαφαινόταν σε κάποιον χειρισμό δόλος ή υπήρχε παραβίαση απορρήτου. Εκεί, η αντιπολίτευση είδε την περίπτωση του κ. Ράμμου της ΑΔΑΕ.

Πρόκειται για μία τροπολογία που περικλείει πέντε Ανεξάρτητες Αρχές, με το κέλυφος του ακαταδίωκτου, με εξαίρεση την περίπτωση να υπάρξει δόλος ή παραβίαση του απορρήτου.

Στο ζήτημα του απορρήτου τα κόμματα της αντιπολίτευσης είδαν ότι ενδεχομένως να ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα στην ΑΔΑΕ, όπου προεδρεύει ο κ. Ράμος, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αναφέρουν πως θέλει να παραλείψει το ακαταδίωκτο των Ανεξάρτητων Αρχών.

Την Κυριακή τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή θα ανακοινωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο πρόεδρος του κόμματος φαίνεται πως θα δώσει σήμα για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και θα καλέσει τα στελέχη του να μην ακολουθήσει τον δρόμο της τοξικότητας.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr