«Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα», λέει η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα…

Την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη φίλη και κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, ένιωσε η παρουσιάστρια του Mega, Ελένη Μενεγάκη. Το μεσημέρι της Τρίτης (04/04), μέσα από την εκπομπή της, «Ελένη», η παρουσιάστρια «απολογήθηκε» επειδή απουσίαζε από την έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποίησε χθες στο «Παλλάς« η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Η Ελένη Μενεγάκη στην… απολογία της, ανέφερε πως δεν γνώριζε για την έκθεση και πως εάν το γνώριζε δεν υπήρχε περίπτωση να μην παρευρεθεί.

«Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Λείπει και η Ελένη και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω. Το είδα το πρωί και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουν”. Πο;u να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα. Θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους», σημείωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα. Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα. Ήξερα ότι έχουμε μια Νατάσα, αλλά δεν ρώτησα για ποιο πράγμα. Ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι από αυτά που νιώθω άσχημα. Σε όλα τα νέα παιδιά που ξέρω τους γονείς τους θέλω με έναν τρόπο να είμαι κοντά» τόνισε η παρουσιάστρια.

Πηγή: madata.gr