Εδώ και λίγο καιρό, έχει γίνει γνωστή η είδηση ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου παίρνουν διαζύγιο, δυόμισι χρόνια μετά τον γάμο τους.

Λίγο καιρό μετά την είδηση του διαζυγίου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, με τον Σπύρο Δημητρίου, η τραγουδίστρια λέγεται ότι προσπαθεί να πάει παρακάτω στη ζωή της.

Συγκεκριιμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Espresso, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, ο οποίος συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της.

Μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, ωστόσο τους δόθηκε η αφορμή, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές… εξέλιξης σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Πηγή: madata.gr