Ενώπιον του δικαστή ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τη δίκη της, εάν θα βγει με περιοριστικούς όρους, ή με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, θα βρεθεί η Εύα Καϊλή αύριο το πρωί στις εννιά (ώρα Βελγίου).

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος βγαίνει από τις γυναικείες φυλακές του Χάρεν. Είδε για πρώτη φορά από κοντά την Εύα Καϊλή σε μια συνάντηση που διήρκησε 4 ώρες.

«Είναι προβληματισμένη πάρα πολύ, αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της , τον εμπιστεύτηκε, τη διέψευσε και αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση σχετικά με την ουσία της υπόθεσης» δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μαζί με τον Βέλγο δικηγόρο, ελληνικής καταγωγής Ανδρέα Ριζόπουλο θα χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή της ευρωβουλευτού.

«Και ο κ. Ριζόπουλος που είναι πολύ έμπειρος Βέλγος δικηγόρος και έχει μία πολύ καλύτερη εικόνα από εμένα, είπε πως καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής, νομικά επιχειρήματα όμως για να αφεθεί ελεύθερη έχουμε πάρα πολλά» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλει να επιστρέψει κοντά στο παιδί της.

Δεκατρείς ημέρες κράτησης στις φυλακές του Βελγίου μετρά η Ελληνίδα πολιτικός. Αύριο θα γνωρίζει εάν θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς στη φυλακή ή εάν θα αφεθεί ελεύθερη.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr