Στις φυλακές του Βελγίου παραμένει η Εύα Καϊλή, μετά και την προφυλάκισή της για το σκάνδαλο διαφθοράς που αφορά σε δωροδοκία από το Κατάρ.

Την ίδια στιγμή η 22 μηνών κόρη που απέκτησε με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος επίσης έχει προφυλακιστεί, βρίσκεται με τον πατέρα της Ευρωβουλευτού. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο νονός της κόρης της Εύα Καϊλή δήλωσε πως πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά της και αποκάλυψε πως έκαναν σχέδια για τη βάφτιση του παιδιού στην Κρήτη το Πάσχα.

«Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι που κρατείται η Εύα. Πιστεύω ότι θα αθωωθεί. Η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία για εκείνη, γιατί την ξέρω. Είναι τόσο καλός άνθρωπος που αν έγινε κάτι θα έγινε εις βάρος της. Δεν προκαλούσε ποτέ με τη ζωή που έκανε, ούτε με τα χρήματα ούτε με πλούτο. Δεν τα έχει βάλει με κανέναν, είναι πολύ χάλια. Είναι αθώα και θα αποδειχτεί.

Ήταν να βαφτίσουμε το παιδί τον Σεπτέμβριο αλλά είχα υποχρεώσεις και εγώ και αναβλήθηκε. Η βάφτιση θα γινόταν το Πάσχα στην Κρήτη, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει» είπε ο νονός της κόρης της Εύας Καϊλή.

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr