Μία πρωτότυπη υπηρεσία προσφέρει μία φάρμα άγριων ζώων στις Φιλιππίνες. Οι επισκέπτες που επιθυμούν να δοκιμάσουν την παράξενη εμπειρία δέχονται να τους κάνουν μασάζ… τεράστιοι πύθωνες. Ένα καλό μασάζ είναι γνωστό πως αποβάλλει το άγχος, απαλύνει τους πόνους και αναζωογονεί όλο το σώμα.

Η φάρμα στρουθοκαμήλων Καλίμπο στις Φιλιππίνες προσφέρει το μασάζ του φιδιού που είναι ακριβώς αυτό που λέει… Μασάζ που σου κάνουν φίδια.

Τρεις βιρμανέζοι και δύο αλμπίνοι μη δηλητηριώδεις πύθωνες βάζουν όλη τους την τέχνη για να σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.

Επί 30 λεπτά οι πύθωνες κόβουν βόλτες πάνω σου και, όπως λένε οι πελάτες, οι χιλιάδες μύες κίνησης των ερπετών προσφέρουν ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Η ημίωρη ξεχωριστή εμπειρία κοστίζει πέντε ευρώ και λίγο πριν από κάθε συνεδρία τα φίδια πλένονται σχολαστικά με σαμπουάν για να μυρίζουν όμορφα.

Στα παρασκήνια του φιδίσιου μασάζ, θα πρέπει να ξέρετε πως οι υπάλληλοι της φάρμας φροντίζουν να ταΐζουν τα ερπετά – μασέρ με κοτόπουλα ώστε με κάθε πελάτη να έχουν γεμάτο στομάχι.

Το αργό πεπτικό σύστημα του φιδιού το βοηθάει να τρώει μία ή δύο φορές το μήνα.

Στη φάρμα υπάρχουν και 40 στρουθοκάμηλοι εάν δεν σας συγκινεί το άγγιγμα του φιδιού.

Πηγή: megatv.com

Πηγή: madata.gr