Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε καλεσμένη του Θάνου Αλεξανδρή στο podcast «Αυτή η νύχτα μένει» και, με αφορμή τη συγκεκριμένη σειρά, μίλησε για τα βιώματά της στη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από την ιστορία του τραγουδιού «Μυστικέ μου έρωτα».

«Μια μέρα ήπια και έπιασα τον Μουσαφίρη και του είπα: ρε μαέστρο μου δίνεις τραγούδια, τα κάνω πρόβα τα λένε οι άλλοι κι εγώ δεν έχω. Μια φορά φιληθήκαμε, πρώτη φορά το λέω, και αυτό το φιλί το θυμόταν και έγραψε το Μυστικέ Μου Έρωτα» ανέφερε η Κατερίνα Στανίση. «Το τραγουδούσα δύο χρόνια, πότε θα το πω στο δίσκο, πότε θα το πω στο δίσκο, με κίνδυνο να το πάρουν άλλοι. Ήρθε η άγια ώρα και το είπα και… 100 χιλιάδες αντίτυπα η Στανίση», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το Αυτή η Νύχτα Μένει, όπου ακούμε το συγκεκριμένο κομμάτι σε διασκευή, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Το βλέπω και συγκινούμαι, γιατί θυμάμαι τα νεανικά μου χρόνια στην επαρχία και στο εξωτερικό που τραγουδούσα πριν ακόμα κάνω δίσκους. Έπρεπε να είμαι εγώ εκεί να γίνει χαμός, πέρα από τους ηθοποιούς βέβαια που είναι καταπληκτικοί. Παίζουν τόσο καλά όλοι».

Πηγή: madata.gr