Επίθεση από καρχαρία σε παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ δέχτηκε 13χρονο κορίτσι.

Η Ella Reed καθόταν σε ρηχά νερά, κοντά σε μια προβλήτα στην παραλία Fort Pierce Beach, παρέα με μια φίλη της όταν ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο στο πλευρό της.

«Ο καρχαρίας ήταν τόσο ισχυρός. Αυτό ήταν που ένιωσα περισσότερο, επειδή χτυπούσε πολύ δυνατά το στομάχι μου», περιέγραψε στο Local 10 News.

Όπως είπε, γρονθοκόπησε τον καρχαρία καθώς την πλησίαζε, αλλά αφού αρχικά κολύμπησε μακριά της, κατέληξε να κολυμπά προς το μέρος της.

«Δεν με άφηνε ήσυχη, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσω το χέρι μου, οπότε έπιασε το χέρι μου και το δάχτυλό μου», συνέχισε η 13χρονη.

Όταν ο καρχαρίας την πλησίασε ξανά, η 13χρονη φώναξε τη μητέρα της και τον αδελφό της.

«Ήταν τρελό γιατί ήταν εντελώς καλυμμένη με αίμα σχεδόν από την κορυφή ως τα νύχια, οπότε δεν μπορούσε να δει τι συνέβαινε. Έτρεμε αλλά ήταν ψύχραιμη», περιέγραψε από την πλευρά της η μητέρα της.

Η Reed δήλωσε στο Local 10 News ότι έκανε 19 ράμματα στο στομάχι, το χέρι, το δάχτυλο και το πάνω μέρος του γονάτου. «Ήμουν κάπως σοκαρισμένη με όλα όσα συνέβησαν, οπότε δεν πονούσα πραγματικά επειδή η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη», είπε.

Το κορίτσι δήλωσε ότι ποτέ δεν φοβήθηκε τον ωκεανό και ακόμη και μετά από αυτή τη συνάντηση, σκοπεύει να ξαναμπεί αμέσως στο νερό.

Εκτιμάται πως η 13χρονη δαγκώθηκε από καρχαρία ταύρο μήκους περίπου 1,5 με 2,5 μέτρων.

Πηγή: madata.gr