Πανικός προκλήθηκε στο λατινοαμερικάνικο εστιατόριο MNKY HSE στο Mayfair του Λονδίνου, όταν ξέσπασε φωτιά κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μαγαζιού πήρε φωτιά και η γιορτή μετατράπηκε σε εφιάλτη. Άγνωστος μέχρι τώρα ο λόγος της πυρκαγιάς.

Οι 300 πελάτες και το προσωπικό έτρεξαν να γλιτώσουν από τις φλόγες που «κατάπιναν» ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Περισσότεροι από 24 πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά στο εστιατόριο.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τον κόσμο να φεύγει από τη σκηνή και κόβουν την ανάσα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Ο χώρος εκκενώθηκε εγκαίρως

«Πυρκαγιά στο εστιατόριο MNKY HSE στο Mayfair με τους θαμώνες να τρέχουν αν σωθούν. Υπήρχαν περίπου 300 άτομα στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό που εκκένωσε εγκαίρως τον χώρο και απέτρεψε μια σοβαρή καταστροφή», έγραψε στο Twitter o Martin Murray, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Η Πυροσβεστική του Λονδίνου ανέφερε για το συμβάν: «Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέσα στο κτίριο ήταν αναμμένα και είχαν σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες. Περίπου 300 άτομα απομακρύνθηκαν από το προσωπικό του χώρου και τα πληρώματα πραγματοποίησαν συστηματική έρευνα στο ακίνητο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν βρισκόταν μέσα. Ένας άνδρας και μια γυναίκα έλαβαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες».

πηγή: in.gr

Πηγή: madata.gr