Στην εκπομπή «[email protected]» μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της Παρασκευής (20/01), ο οποίος απάντησε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους νέους και τα επιδόματα. Μίλησε επίσης για το φλερτ που δέχεται στα social media αλλά και το Happy Day.

«Η συνεργασία μου με το Happy Day είναι άριστη. Με αυτά που ακούω και δεν τα έχω δει, στο χώρο της τηλεόρασης έχω υπάρξει πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου. Είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και ναι, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Με φλερτάρουν στα social media. Τα δύο πρώτα χρόνια στην εκπομπή με φλέρταραν αρκετά, τώρα τα δύο τελευταία χρόνια με φλερτάρουν περισσότερο άτομα του ίδιου φύλου. Πολλοί μου προσάπτουν για μία σχέση που είχα πριν 20 χρόνια» εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

Σε ότι αφορά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του περί επιδομάτων που λαμβάνουν οι νέοι άνθρωποι, ο Κώστας Φραγκολιάς, ανέφερε: «Δέχτηκα έναν καταιγισμό μηνυμάτων. Δεν έχω μετανιώσει γι΄αυτό που είπα. Ίσως θα έπρεπε να έχω γίνει πιο αναλυτικός για το ποιους νέους εννοώ αλλά από την άλλη, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».

Τέλος, ο ηθοποιός και μοντέλο παραδέχθηκε πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr