Θρίλερ με τη δολοφονία της 12χρονης Λόλα στη Γαλλία. Το άψυχο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε ένα κιβώτιο αφημένο στην αυλή ενός κτιρίου κατοικιών στο Παρίσι.

Συγκλονίζει την Γαλλία ο φόνος 12χρονης. Οι Αρχές εξετάζουν τη περίπτωση το άτυχο κορίτσι να έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίας οργάνων.

Το δωδεκάχρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία, είχε βιαστεί και έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στον λαιμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα. Οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά το τέλος των μαθημάτων στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα, άστεγη και άνεργη, η οποία, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, εθεάθη την Παρασκευή να μεταφέρει το μακάβριο κιβώτιο σε κατάσταση που πρόδιδε πανικό. Η ίδια γυναίκα εμφανίζεται, από κάμερες ασφαλείας, τις πρώτες βράδυνες ώρες της Παρασκευής να συνοδεύει τη Λόλα. Έχουν επίσης συλληφθεί και ανακρίνονται η αδελφή της, καθώς και δυο άνδρες, ενώ τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν πως αργότερα σήμερα θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Ένα άλλο στοιχείο που απασχολεί τις Αρχές είναι οι αριθμοί «1» και «0» που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα της 12χρονης. Οι αριθμοί δεν ήταν χαραγμένοι ούτε ζωγραφισμένοι αλλά «εντυπωμένοι» με κάποιου είδους «συσκευή», σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας που επικαλείται το γαλλικό κανάλι BFMTV.

Πηγή: madata.gr