Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη για την γνωριμία με την σύζυγό του, την κορη του Ελεωνόρα, και τον φίλο του, Σάκη Μπουλά. Τι αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» για τη νέα σελίδα της ζωής της κόρης του μετά τον χωρισμό της.

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια φίλη, της και μου είπε ότι άρεσα στην φίλη της», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Στην ερώτηση αν θα ήθελε να είχε κάνει και άλλα παιδιά, απάντησε ότι «ήθελα κι άλλα παιδιά, αλλά δεν μας κάτσανε». 

 Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Για εμένα θα είναι πάντα μικρό παιδί, δεν έχει αλλάξει. Η κόρη μου από μικρή ήταν ευγενής, αγαπούσε το τραγούδι και κοιταζόταν στον καθρέφτη». Στο πως ήταν η Ελεωνόρα σαν παιδί, ο Ζουγανέλης απάντησε: «Δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ στη συμπεριφορά. Ήταν ευγενής. Αγαπούσε πάντα τη μουσική, τραγούδαγε. Το πρώτο μιούζικαλ στο οποίο έπαιξε, ήταν στο νηπιαγωγείο».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τον ενοχλεί το γεγονός, ότι ασχολείται ο κόσμος με την Ελεωνόρα, απάντησε: «Είναι το πως ασχολούνται. Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους, που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Η Ελεωνόρα για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι του κάθε πατέρα» πρόσθεσε. Επίσης, ο ηθοποιός και μουσικός ρωτήθηκε, για το αν θέλει να αποκτήσει εγγόνια, απαντώντας καταφατικά και είπε αστειευόμενος, ότι λέει στην κόρη του: «Άμα κανεις παιδί θα το λες Γιάννη».

Στο τέλος αποκάλυψε και μία από συζητήσεις του με τον παλιό του φίλο, τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, τον οποίο χαρακτηρίσε «ευγενικό παιδί, εξαιρετικό». «Ο Σάκης μου είχε εκμυστηρευτεί στο νοσοκομείο, ότι είχε θυμό για τον τρόπο που φέρθηκε στην ζωή του. Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ», πρόσθεσε ο ηθοποιός. Με τα ίδια καλά λόγια μίλησε και για τον επίσης παλιό φίλο του, Βλάση Μπονάτσο, καθώς τον περιέγραψε ως έναν «αεράτο και δοτικό» άνθρωπο. Τέλος, είπε ότι «η αγάπη μιλάει σε εμένα, η αγάπη μίλησε», αναφερόμενος στην περίπτωση του Μπονάτσου.

Πηγή: madata.gr