«Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω;

 Ο γνωστός κύριος της τηλεόρασης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και στα σχόλια που τη θέλουν «βασίλισσα».

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Μεγακλής Μιντιάδης αρχικά ρωτήθηκε για το πώς του φαίνεται η Σοφία Αλιμπέρτη στη νέα της τηλεοπτική εκπομπή. «Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται, ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. Θα προτιμούσα να μην έβλεπα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε πάνελ, αλλά σε μία καθαρόαιμη δική του εκπομπή» είπε ο σκηνοθέτης, αναφερόμενος και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 Όταν ρωτήθηκε για την Ρούλα Κορομηλά και την Βίκυ Καγιά, εκείνος απάντησε πως «τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;».

«Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι βασίλισσες. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα; Ανήκει σε ανάκτορα; Είναι μία όμορφη, επιτυχημένη παρουσιάστρια, με πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά βασίλισσα υπό ποια έννοια; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση», ανέφερε για το σημερινό τηλεοπτικό σκηνικό.

«Μου αρέσουν η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη, αλλά πρέπει να αλλάξει κόνσεπτ. Επίσης, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει αμεσότητα».

«Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην γυναίκες μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ», ανέφερε για το παρελθόν του.

Πηγή: madata.gr