Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2 με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά βρέθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγος του, Γεωργία Αβασκαντήρα το απόγευμα του Σαββάτου (17/12). Το ζευγάρι μίλησε για την σχέση του, την καθημερινότητα με τον γιο τους αλλά και τοΝ τσακωμό που είχαν την ημέρα του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, η Γεωργία Αβασκαντήρα εξομολογήθηκε πως «έχουμε μια κινηματογραφική σχέση με την έννοια του ότι θα τα κάνουμε ακραία τα πράγματα. Δηλαδή θα τσακωθούμε και μπορεί να σκεφτούμε να χωρίσουμε, θα απομακρυνθούμε ο ένας από τον άλλον και μπορεί να φύγει ο Γιώργος από το σπίτι ή να φύγω εγώ και να πάω μια βόλτα. Μετά όμως θα γυρίσουμε και θα πούμε ότι δεν γίνεται ο ένας χωρίς τον άλλον. Βέβαια αυτά με το παιδί έχουν λίγο αλλάξει γιατί εμείς μπορεί να το ζούμε έτσι ωραία όλο αυτό αλλά με ένα παιδί αυτό δεν γίνεται, θέλει μια ισορροπία. Γενικά όμως ξέρουμε ότι υπάρχει έρωτας, υπάρχει πάθος και έχουμε συμβιβαστεί με τους τσακωμούς και το γεγονός ότι τα ζευγάρια δεν πειράζει και να τσακώνονται».

«Εμείς μάλιστα, ορίστε που δεν περίμενες ότι θα το πω αυτό γιατί το λέω συνήθως στις φίλες μου, τσακωθήκαμε και την ημέρα του γάμου μας! Όταν το ακούνε μου λένε «μα ποιος τσακώνεται την ημέρα του γάμου του». Εμείς! Όταν συνατηθήκαμε! Δεν τσακωθήκαμε για να βριστούμε αλλά κάτι μου είχε καθίσει εμένα, ήθελα να έρθει να καθίσει δίπλα μου γιατί έπρεπε να γίνει σωστά αυτό το κάδρο και εμένα εκείνη την ώρα κάπως μου έκατσε. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει πάει και σε γάμους για να ξέρει που να καθίσει, νόμιζε ότι μπορεί να καθίσει με τους φίλους του οπότε είχαμε εκεί μια σύγκρουση».

 «Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω μια ανάμνηση ιστορίας που μου την έχει διηγηθεί η μητέρα μου για τον μακαρίτη τον παππού μου, του οποίου η σύζυγος έκανε παράπονα στην κόρη της και έλεγε πως δεν τον αντέχει γιατί ήταν 80 χρονών και ήθελε να κάνουν σεξ μια, δυο φορές την εβδομάδα. Στο δικό μου μυαλό, σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί 50 χρόνια, αυτό είναι ο ορισμός του έρωτας» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Χρανιώτης.

www.zappit.gr 

Πηγή: madata.gr