Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και τη μάχη του με τον καρκίνο.

“Είμαι πολύ καλά τώρα. Έχω ένα άσθμα γιατί ακόμη μεγαλώνει ο πνεύμονας. Διαγνώστηκα με καρκίνο μέσα Μαρτίου και έκανα την επέμβαση 24 Μαρτίου, στα γενέθλια της μητέρας μου. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά, είχα γύρω μου τους καλύτερους γιατρούς και ανθρώπους”, τόνισε ο Γιώργος Καραμίχος και πρόσθεσε:

“Δεν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, γιατί το γονίδιο του καρκίνου που έχω θεραπεύεται με στοχευμένη θεραπεία. Παίρνω κάποια χάπια, για έναν, ενάμιση χρόνο. Τυχαία το ανακάλυψα όταν πήγε να κάνει η κόρη μου εξετάσεις μετά τον Covid. Έκανα και εγώ. Και κάναμε ακτινογραφία θώρακος και σπιρομέτρηση και είδαν μία σκιά…

Μπορεί και μέρες να είχαν περάσει, να ήταν όλα διαφορετικά, αν είχε επηρεάσει τους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα. Κάποια καρκινικά κύτταρα ήταν χιλιοστά μακριά από τους λεμφαδένες. Μετά τον καρκίνο άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία και ειδικά τις ώρες στην Εντατική. Συνδέθηκα λίγο περισσότερο με το ζωώδες ένστικτο της επιβίωσης, το να μην εκτίθεμαι σε καταστάσεις που δεν αισθάνομαι ότι δεν είναι καλές για εμένα. Με έβλαψες, δεν χρειάζεται να σε έχω δίπλα μου”.

Πηγή: madata.gr