Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Γιώργος Ντάλαρας. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μεγάλη καριέρα του, την απόφαση του να απαρνηθεί τις μεγάλες πίστες, ενώ παραδέχεται ότι είναι χαζοπαππούς για τα δυο του εγγόνια.

«Το ’73-‘74 αποφάσισα να φύγω από τα μαγαζιά. Είχα το “θράσος” να τραγουδήσω στον Μάρκο Βαμβακάρη ένα από τα τραγούδια του. “Πεταξα” όταν μου είπε ότι το είπα καλά. Τα κέντρα δουλεύουν πλέον δυο φορές την εβδομάδα. Όμως εκεί η μουσική είναι κομπάρσος. Εγώ τα πέρασα αυτά, σε άλλη ηλικία», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας είπε στη συνέχεια: «Έχω τρία παιδιά. Την κόρη μου και τα δυο εγγόνια μου. Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας. Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; Να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς. Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε: «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης. Έχουν κύρος στη μνήμη μας. Αν μιλήσω για τη σύζυγο μου, Άννα, πρέπει να μου αφιερώσετε δυο μέρες εκπομπή γι’ αυτό».

πηγή: zappit.gr

Πηγή: madata.gr