«Η μοναδική φορά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου μίλαγε μια εβδομάδα ήταν όταν με είδε σε εφημερίδα σε γενέθλια της Μιμής Ντενίση. Ήταν προς το τέλος της ζωής της….

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αποκάλυψε τη μοναδική φορά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη σταμάτησε να του μιλάει. Τι είχε συμβεί με τη Μιμή Ντενίση;

«Η μοναδική φορά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου μίλαγε μια εβδομάδα ήταν όταν με είδε σε εφημερίδα σε γενέθλια της Μιμής Ντενίση. Ήταν προς το τέλος της ζωής της. Ήμασταν σε ένα εξώφυλλο μαζί τότε, εγώ με την Βουγιουκλάκη -να σε βάλει τότε η Αλίκη δίπλα της, μου λέει ελάτε κ. Παπαμιχαήλ θα σε βάλω δίπλα μου, ήθελε να με εδραιώσει, πίστευε σ’ εμένα. Μπαίνω στο καμαρίνι, είναι στον καθρέφτη, βάφεται και μου λέει:

«Είμαστε εξώφυλλο αυτή τη βδομάδα κι εσύ πας με τη Μιμή Ντενίση στα γενέθλια και κόβεις τούρτες; Γίνεται αυτό»; Πήγα γιατί είναι φίλη μου, ήμασταν στη δραματική σχολή με τη Μιμή. Δεν μου πέρασε τότε από το μυαλό», εξομολογήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας και συνέχισε: 

«Τότε όμως τι είχε συμβεί; Η Μιμή Ντενίση είχε τον Παπαμιχαήλ συμπρωταγωνιστή της στο απέναντι θέατρο. Πήρε η Ντενίση τον Παπαμιχαήλ απέναντι από το θέατρο της Αλίκης».

Πηγή: madata.gr