Η Άννα Βίσση μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις που έκανε με μικρότερους άνδρες στην πρεμιέρα της Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης στο Open, και στην εκπομπή Ανοιχτά. 

 Έβγαινα από έναν γάμο, μια σχέση που έπαιξε μια αδιάφορη φάση. Εμένα σα γυναίκα με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει κέφι να ικανοποιήσει συνήθως μια γυναίκα; Ένας νεότερος άντρας. Ο μεγαλύτερος θα ήθελα να είναι σαν και μένα. Αυτά που θέλω να αρπάξω από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά και τα δικαιούμαι.

Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά, αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία γκόμενα τότε, αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα «θα τραγουδώ ότι γουστάρω» και μου είπε «σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου γενικώς” Όλο μου το ρεπερτόριο ήταν Καρβέλας. Είμαι 63. Τελικά δε θέλω σύντροφο. Λες να ήθελα και να μην είχα; Με ενοχλεί που οι άντρες δε μου φέρονται κανονικά. Στήνονται» ανέφερε η Άννα Βίσση.

Πηγή: madata.gr