Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Τετάρτη στο MEGA. O δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόφαση να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την διάθεση να αποτρέψει την κόρη του από αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ένας πολύ καλός μαθητής, ο οποίος κάποια στιγμή αποφασίζει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με όλα αυτά. Όταν το είπα στους γονείς μου ήταν φυσικό να απογοητευτούν. Από πρώτος μαθητής έγινα τελευταίος και άρχισα ότι κραιπάλη μπορεί να κάνει ένας έφηβος εκτός από ναρκωτικά. Το αλκοόλ, το κάπνισμα που άρχισα τότε, τα ξενύχτια, τα κακόφημα μαγαζιά αργά το βράδυ. Μια φορά είχε πέσει μια πιστολιά και ευτυχώς φύγαμε τρέχοντας».

«16, 17 χρονών να είσαι σε σκυλάδικο; Εμένα βέβαια το κίνητρο δεν ήταν το γυναικείο φύλο εκεί αλλά το περιβάλλον, το οποίο ήταν η απόλυτη ντεκαντάνς. Έπαιζαν κλασικό, παλιό, βαρύ λαϊκό, είχε μια καταθληπτική μαύρη ατμόσφαιρα και όλη αυτή την παρακμή. Από το συμβάν με την πιστολιά θυμάμαι μόνο το μπαμ! Τα φώτα χαμηλώνουν, κάτι γίνονται, μαζεύονται όλοι και φεύγουμε τρέχοντας. Με τα πόδια, ούτε ταξί δεν πήραμε».

«Απέτρεψα την κόρη μου από τον καλλιτεχνικό χώρο λέγοντας της να… γίνει καλλιτέχνης. Ήταν ένα ευφυές παιδί και ψυχικά ήθελε να το αποφύγει» πρόσθεσε, επίσης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.

πηγή: zappit.gr

Πηγή: madata.gr