Τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο Διδυμότειχο.

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά την συνάντηση, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε ότι «ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν από τη μέρα που έχασαν την Ελένη τους, μας υποχρεώνουν να αγωνιζόμαστε συνεχώς για να μη μένει κανένας βιασμός ατιμώρητος, καμία δολοφονία ανεξιχνίαστη».

Και σημείωσε πως υποσχέθηκε στους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης, να κάνει ό,τι μπορεί για να μη ζήσουν άλλοι γονείς τον δικό τους πόνο.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

«Επισκέφθηκα στο Διδυμότειχο τη μητέρα και τον πατέρα της Ελένης. Της Ελένης Τοπαλούδη. Ο θάνατός της σημάδεψε τον χειμώνα του 2018. Ένα έγκλημα τόσο σκοτεινό και αποτρόπαιο που δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου. Αντικρίζοντας σήμερα το χαμόγελο της Ελένης στις φωτογραφίες του σπιτιού της, υποσχέθηκα στην Κούλα και στον Γιάννη να κάνω ό,τι μπορώ για να μη ζήσουν άλλοι γονείς τον δικό τους πόνο. Τα πονεμένα μάτια τους, ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν από τη μέρα που έχασαν την Ελένη τους, μας υποχρεώνουν να αγωνιζόμαστε συνεχώς για να μη μένει κανένας βιασμός ατιμώρητος, καμιά δολοφονία ανεξιχνίαστη. Να προστατεύσουμε τις γυναίκες από τη βία και τις εγκληματικές συμπεριφορές».

πηγή: in.gr

Πηγή: madata.gr