Ένα αυτοάνοσο λέει ότι «κληρονόμησε» από την τηλεόραση η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου. Σχολίασε τις σχέσεις της με τον Γιώργο Αυτιά και την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ.

«Το πρωινό ξύπνημα στις 3 τα ξημερώματα μου έβγαλε ένα αυτοάνοσο, τη νευραλγία τριδύμου, η οποία με κατέστρεψε. Θα σου το πω εν συντομία: σε χτυπάει ρεύμα στο κεφάλι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πονάει φρικτά αυτό το πράγμα, το είχα όταν ήμουν στον αέρα με τον Αυτιά» εξομολογείται η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Όταν μία επιχείρηση επιλέγει να σταματήσει τη συνεργασία της με έναν άνθρωπο, για κάποιον λόγο το κάνει. Εγώ μίλησα με την Ντόρα και μου είπε ότι δεν το ήξερε, απ’ ό,τι κατάλαβα κανονίζει κάτι άλλο» απαντά η Μάγδα Τσέγκου για την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ.

Τέλος, η δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Αυτιά έχουν πλέον αποκατασταθεί. «Ούτε εγώ ζήτησα συγγνώμη, ούτε εκείνος. Όλα λύνονται μέσα από την κουβέντα. Μας κάλεσε εμένα και την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί για τον θάνατο του Άγγελου» λέει η Μάγδα Τσέγκου.

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr