Οι Maneskin, το συγκρότημα που βγήκε πρώτο στη Eurovision το 2021, εκπροσωπώντας την Ιταλία, συνεχίζει να κάνει τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Το συγκρότημα είναι γνωστό για την εκκεντρική του συμπεριφορά.

Τα μέλη του συγκροτήματος ενώθηκαν με τα δεσμά του «γάμου» με το «μυστήριο» να πραγματοποιείται στο Palazzo Prancaccio και με καλεσμένους influencers, παραγωγούς, ράπερ και Djs.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους, τα μέλη του συγκροτήματος φαίνονται ντυμένα στα λευκά, να φιλιούνται μεταξύ τους, σε μία «ιδιωτική τελετή».

Όλα αυτά όπως αποδείχθηκαν έγιναν για τις ανάγκες του βίντεοκλιπ για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Maneskin, με τίτλο «Rush».  Η Βικτόρια, ο Νταμιάνο, ο Ίθαν και ο Τόμας φόρεσαν το νυφικό και τα κοστούμια τους αντίστοιχα και παντρεύτηκαν σε μια τελετή, η οποία τελέστηκε στο όνομα του θεού της μουσικής, Απόλλωνα.

«Το Spotify έχει την τιμή να ανακοινώσει πως οι Maneskin θα παντρευτούν σε ένα Rush», αναφέρεται η ανάρτηση της γνωστής πλατφόρμας, που προσκαλεί τους θαυμαστές του συγκροτήματος στον πιο «ροκ» γάμο.

Από τον γάμο δεν έλειπε και η γαμήλια τούρτα-υπερπαραγωγή του συγκροτήματος. Μετά την τελετή, σειρά είχε το «πάρτι», με το συγκρότημα να ανεβαίνει στη σκηνή και να διασκεδάζει τα πλήθη. Ανάμεσα στους καλεσμένους τους, ο σύντροφος της Μέγκαν Φοξ και ράπερ, Μασίν Γκαν Κέλι.

Το νέο τους άλμπουμ των Maneskin κυκλοφόρησε σήμερα 20 Ιανουαρίου.

πηγή: enikos.gr

Πηγή: madata.gr