Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο πως βίωσε τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ τον Μάριο, δεν ήθελα να κάνω παιδί και ο Μάριος μου ανέτρεψε αυτή την κοσμοθεωρία. Δεν είχα καμία σύνδεση με το παιδί όταν ήμουν έγκυος. Στον όγδοο μήνα είδα ότι έχω αγόρι, γιατί κοιμόταν όπως ο πατέρας μου. Έπαθα σοκ όταν χωρίσαμε με τον Μάριο, δεν ήθελα να δω άντρα μέχρι να πάει φαντάρος το παιδί μου».

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ2 βρέθηκε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στη Τζένη Θεωνά για τον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου που της προκάλεσε σοκ και την αντίδραση του γιου τους, Αλέξανδρου.

«Το παιδί ήταν δυο χρονών. Ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο, δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”», ανέφερε στην αρχή η Μαρία Σολωμού και αποκάλυψε την αντίδραση που είχε ο γιος τους, τον πρώτο καιρό του χωρισμού.

«Την ημέρα που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του, ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια. Ήρθε και έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι. Εγώ από την άλλη μεριά, να κλαίω. “Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…”. Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του για έναν χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Και εγώ έπαθα σοκ όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα “όχι, όχι, μείνε εδώ”. Ο Μάριος μου είπε το σωστό. “Μαρία τι να μείνω εδώ; Να βλέπει το παιδί δυο φίλους; Δεν θα ερωτευτείς; Δεν θα ερωτευτώ;”», αποκάλυψε η ηθοποιός για το σοκ του χωρισμού που έπαθε και τα λόγια του Μάριο Αθανασίου.

 
 «Ήμουν διατεθειμένη εκείνη την ώρα να μην ξαναδώ άντρα μέχρι το παιδί να πάει φαντάρος. Τώρα ο Αλέξανδρος μένει με τον Μάριο, με ρωτούν “πώς μπόρεσες”. Είχαμε πει ότι στην εφηβεία θα ζήσει λίγο με τον πατέρα του να δει πώς είναι να μένει με όλη την οικογένεια, γιατί ο Μάριος έχει άλλες δύο κόρες. Έφυγα εγώ ουσιαστικά από το σπίτι που είχαμε πάρει μαζί με τον Μάριο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.

Πηγή: madata.gr