Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, με το οποίο θα τον εντυπωσίαζε. Ήταν Δεκέμβριος του 2017, μόλις είχε αρραβωνιαστεί τον πρίγκιπα Χάρι και σίγουρα το να κάνει το σωστό δώρο στον μέλλοντα βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας ήταν πολύ σημαντικό.

Φαίνεται, μάλιστα, πως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η αίσθηση του χιούμορ της με το… δολοφονικό δώρο της, καθώς η Δούκισσα του Σάσεξ χάρισε στον πρίγκιπα της Ουαλίας ένα κουτάλι με χαραγμένες τις λέξεις «cereal killer», δηλαδή «δολοφόνος δημητριακών»

Αυτό αναφέρεται στο βιβλίο του 2020 «Finding Freedom», που έγραψαν οι καλοί φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ, Omid Scobie και Carolyn Durand, ενώ ο ισχυρισμός αυτός επανήλθε στο διαδίκτυο στον απόηχο της κρίσης στις σχέσεις της Μέγκαν με τον αδελφό του συζύγου της.

Η βασιλική οικογένεια επί χρόνια ανταλλάσσει «αστεία και φθηνά δώρα» μεταξύ τους για την εορταστική περίοδο, με τη στάρλετ του «Suits» να αναζητεί το τέλειο δώρο για να αναδείξει την αίσθηση του χιούμορ της.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Μέγκαν ήταν να βρει το τέλειο πρωτότυπο δώρο για να διασκεδάσει την οικογένεια» έγραψαν οι Scobie και Durand. «Τουλάχιστον ένα από τα δώρα της ήταν τεράστια επιτυχία – ένα κουτάλι για τον Ουίλιαμ που είχε ανάγλυφες τις λέξεις “δολοφόνος δημητριακών”».

Ο Ουίλιαμ φέρεται να εντυπωσιάστηκε από το αστείο δώρο της Μαρκλ, με την ηθοποιό να κάνει εντύπωση εκείνα τα Χριστούγεννα – που ήταν τα πρώτα που πέρασε με τη βασιλική οικογένεια. Φέτος, πάντως, η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν εμφανώς απόντες από τους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς της οικογένειας στο Σάντρινγκχαμ, καθώς παραμένουν αποξενωμένοι με τους στενούς συγγενείς του Χάρι μετά το “Megxit”.

Πάντως, ο βασιλιάς Κάρολος πρόσφατα έτεινε κλάδο ελαίας στο ζευγάρι, που ζει στην Καλιφόρνια, προσκαλώντας το, όπως θέλουν οι φήμες, για την τελετή στέψης του στις 6 Μαΐου 2023.

Πηγή: madata.gr