Μητσοτάκης και Τσίπρας εκτοξεύουν πυρά ο ένας στον άλλον, με φόντο την οικονομία, τις υποκλοπές αλλά και τις μετεκλογικές συνεργασίες.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και άνοιγμα στους ψηφοφόρους του Νίκου Ανδρουλάκη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός σε βραδινό talk show αποκάλυψε πως χαλαρώνει κατά τη διάρκεια της δύσκολης προκελογικής εκστρατείας.

«Κανένας εφησυχασμός» το σύνθημα της ΝΔ, που καλεί τους ψηφοφόρους να τρέξουν και για την τελευταία ψήφο που θα δώσει αέρα αυτοδυναμίας στη ΝΔ.

Αυτοδυναμία ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κυβέρνηση συνεργασίας ζητά ο Αλέξης Τσίπρας, που όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις μας έφτασαν στη χρεοκοπία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για μία προοδευτική συνέντευξη με το ΠΑΣΟΚ.

Από ένα παγκάκι στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να μπει για δεύτερη φορά στο Μέγαρο Μαξίμου με εμπειρία και γνώση.

Ο Νίκος  Ανδρουλάκης συνεχίζει την διμέτωπη επίθεση κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα, αυτή τη φορά μιλώντας στη Θεσσαλονίκη

Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσα περισσότερα θα μπορέσουμε να πετύχουμε λέει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ελληνικός λαός θα περάσει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη και θα κατευθυνθεί στην μοναδική φωνή της λογικής λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Με τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις και στην Αθήνα κορυφώνεται την τελευταία εβδομάδα πριν τις κάλπες η προεκλογική σύγκρουση των κομμάτων.

Πηγή: madata.gr