Για τις πολιτικές του για τις γυναίκες, για την σχέση του με την σύζυγό του, για τις εκλογές, το ντιμπέιτ, για το αν έχει σκεφτεί να γίνει παππούς αλλά και με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για μπύρα, μίλησε στην εκπομπή Super Katerina ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι είχε μια χαλαρή συζήτηση στα διαλείμματα του debate με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά όταν βρισκόμαστε τηρούμε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας. Προφανώς μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες».

Πρόσθεσε ωστόσο για τον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα έβγαινα να πιώ μια μπύρα. Το ίδιο θα έλεγε κι αυτός για μένα».

Στο ερώτημα με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για μια μπύρα είπε: «Με τον Δημήτρη Κουτσούμπα».

Για την σχέση του με την σύζυγό του ο πρωθυπουργός είπε ότι το μεγάλο διάστημα που ήταν σε διάσταση δυνάμωσε την σχέση τους. «Δεν την αγαπώ απλά αλλά την σέβομαι και την εκτιμώ. Είναι ένα μεγάλο στήριγμα», τόνισε και είπε χαρακτηριστικά: «Ναι είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου». 

Είπε ακόμα ότι είναι έτοιμος να γίνει παππούς. «Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή και δεν θα αργήσει αυτή η ώρα, θα γίνει. Μου φαίνεται παράξενο γιατί αισθάνομαι πολύ νέος αλλά πιστεύω ότι τα εγγόνια θα μας δώσουν ένεση νεότητας».

Για τον πατέρα του εκτίμησε ότι θα ήταν χαρούμενος να τον έβλεπε. Δεν με έσπρωξε ποτέ να γίνω πολιτικός αλλά από εκεί που είναι όπως και η μητέρα μου θα είναι και οι δυο χαρούμενοι.

Χαρακτήρισε ως την μεγαλύτερη πολιτική δυσκολία την πανδημία και ως την πιο δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο την τραγωδία στα Τέμπη. 

Πηγή: madata.gr