Μια νέα θεωρία για τον λόγο για τον οποίο το Μπάκιγκχαμ «τάισε την Μέγκαν στους λύκους» όπως τόνισε η ίδια η πρώην δούκισσα του Σάσεξ στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry&Meghan» παρουσίασε Αμερικανίδα δημοσιογράφος.

Η Κάθριν Γούιλαν, δημοσιογράφος της Wall Street Journal, με αφορμή τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ, έδωσε την δική της εξήγηση για την «επίθεση» στη Μέγκαν Μαρκλ.

 Κάποια στιγμή, το  2019, είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το 2018 απάτησε την τότε εγκυμονούσα στο 3ο τους παιδί, Κέιτ με την Ρόουζ Χάνμπερι, μαρκησία του Χολμοντελέϊ.

Σύμφωνα με την «προσωπική, ανεπιβεβαιώτη επισήμως θεωρία» της Γουίλαμ, το παλάτι άρχισε να επιτίθεται στη Μέγκαν Μάρκλ, την ίδια περίοδο που βγήκαν τα δημοσιεύματα περί απιστίας του Ουίλιαμ, ως αντιπερισπασμό, για να καλύψει το σκάνδαλο και να προστατέψει την «μελλοντική βασίλισσα» Κέιτ, και ενώ η Μέγκαν ήταν «επιτυχημένη στον ρόλο της». 

Μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Χάρι λέει χαρακτηριστικά, πως το παλάτι «ήταν διατεθειμένο να πει ψέματα για να καλύψει τον αδερφό του Ουίλιαμ, αλλά αρνήθηκε να πει την αλήθεια για αυτόν και την Μέγκαν».

 Σύμφωνα με την Κάθριν Γουίλαν, ο Χάρι «φωτογραφίζει» την υπόθεση της εξωσυζυγικής σχέσης Ουίλιαμ – Ρόουζ Χάνμπερι.

 Εκτός από αυτή την άποψη – εξήγηση, το επίσης ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι, λίγες ώρες μετά από αυτό το post, το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό της.

Πηγή: madata.gr