Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του.Ο σπουδαίος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αναφέρουν ότι ο 88χρονος ηθοποιός έχει διασωληνωθεί. 

 Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται από τα μέσα Δεκεμβρίου σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, αντιμετωπίζοντας σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου πλέον βρίσκεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Νίκος Ξανθόπουλος «δίνει δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τα τηλέφωνα στην οικία του δεν σταματούν να χτυπούν. Ο ηθοποιός έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια του, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ του σπιτιού τους στην Παιανία και του νοσοκομείου. Είναι συνεχώς κοντά στον δικό τους άνθρωπο και η αγωνία τους έχει κυριεύσει». …

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Πηγή: madata.gr