«Είχα πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό….

Ο ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στις απιστίες του, στο μπότοξ, αλλά και στη σχέση του με τη μητέρα του.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Νίκης Λάμη και θα την παραμυθιάζει, ο Μάνος Ιωάννου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη.

«Έχω πουλήσει κι εγώ το παραμύθι μου. Προς το παρόν δεν είναι στα σχέδιά μου ένας γάμος. Είμαι μία χαρά τώρα στην προσωπική μου ζωή, αλλά δεν τα συζητάω. Αν έχεις καεί…», είπε αρχικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει υπάρξει άπιστος στο παρελθόν, ενώ τον φοβίζουν η μοναξιά και ο χρόνος.

«Είναι φοβία μου, αλλά μου αρέσει κιόλας η μοναξιά. Αλλά κάποιες φορές δεν αντέχεται. Κοιτάω να είμαι πάντα με φίλους. Με φοβίζει που μεγαλώνω. Πριν 3-4 χρόνια είχα κάνει μπότοξ, αλλά δεν το έχω ανάγκη» πρόσθεσε ο Μάνος Ιωάννου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετέχει σε ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως όσα και να ήταν τα χρήματα δεν θα πήγαινε.

Ακόμη, τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό. Τώρα θα πάει εφετείο. Μιλάμε και θα μιλάμε.

Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Δουλεύει ο άνθρωπος και είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε. Εάν έχεις δεχθεί κακή συμπεριφορά και συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του, είναι ανώφελο μετά να βγαίνεις να τον κατηγορείς», δήλωσε ο Μάνος Ιωάννου.

Πηγή: madata.gr