«Είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη»

Για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά και για τις διαφορετικές ηλικίες που την… χρεώνουν στο διαδίκτυο μίλησε η Πάολα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές. Ποια είναι άραγε η σωστή;» ανέφερε η Πάολα. 

 «Δεν παρακολουθώ ποτέ την Eurovision, αλλά λόγω του Κωνσταντίνου που είναι καλός φίλος και συνεργάτης, είδα κάτι. Έχω να πω ότι αδικείται η αποστολή μας με αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει. Είναι πολύ μικρός, οπότε δεν έχει εμπειρία. Θα έπρεπε να είμαστε επιεικείς.

Στην Eurovision πήγε, δεν έφτασε και στον Θεό. Δεν είναι έμπειρο το παιδί, μπορεί να είχε πρόβλημα με τις νότες. Και τι έγινε; Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά κι έχουν κοινό που τους ακολουθεί. Μας πείραξε το παιδί που είναι 16 χρονών.

Λένε ότι δεν υποστήριξε το παιδί ο Ρήγος. Για όνομα του Θεού τι έπρεπε να έχει; Όλον αυτόν συρφετό; Όλο το τσίρκο που κάνουν εκεί πάνω;» δήλωσε η Πάολα.

Πηγή: madata.gr