Στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2 μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία αναφέρθηκε στις δύο αποβολές που είχε και πως τις διαχειρίστηκε.

«Την περίοδο που παντρεύτηκα με τον Χρήστο έπαιζα με τον Δήμο Αναστασιάδη, οπότε την Πέμπτη παίζαμε και την επόμενη ημέρα φύγαμε με τον Χρήστο για την Σέριφο όπου και παντρευτήκαμε. Απλά όταν παντρευτήκαμε… δεν ρωτήθηκα! Θεώρησα ότι παντρευόμαστε και κάνουμε παιδιά, είμαστε δηλαδή μαζί και αυτή είναι η ολοκλήρωση μας. Αφού αγαπιόμαστε, είμαστε ερωτευμένοι και έμεινα αμέσως έγκυος. Αυτό είναι το φοβερό οπότε αυτό είναι κάτι πολύ καλό και θα έπρεπε μόνο αισιοδοξία να με γεμίζει. Αλλά όταν είσαι ματαιωμένος από άλλα πράγματα, δεν χρειάζεται και πάρα πολύ για να μηδενιστείς» είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα την μαμά μου ALS εκείνη την περίοδο, διένυε το δεύτερο έτος με πλάγια μυατροφική σκλήρυνση και πάλευα για να ισορροπήσω μέσα μου όλα αυτά που έχω βιώσει μαζί της, αυτά που δεν θα βιώσω μαζί της και αυτά που βιώνω μαζί της. Γιατί όλο το πριν, το μετά και το τώρα της σε σχέση με το πως είμαι εγώ. Είναι βαθιά υπαρξιακό πράγμα αυτό και από την άλλη είχα όλη την χαρά που βίωνα στην προσωπική μου ζωή και την άνοδο που είχα στην επαγγελματική μου ζωή. δεν μου έφτανε όμως αυτό, δεν με γέμιζε. Δεν μπορούσε τίποτα να γεμίσει το κενό από τη μαμά μου» συμπλήρωσε η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Μετά από λίγους μήνες που έμεινα έγκυος, μαθαίνουμε ότι το μωράκι δεν μεγαλώνει σωστά, δεν τρέφεται σωστά και δεν έχει σωστό μέγεθος. Πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, πρέπει να κάνεις διακοπή. Οπότε πήραμε τη μεγάλη απόφαση να κάνουμε διακοπή, η οποία βέβαια ήταν πολύ συνειδητή. Η φύση ξέρει, η φύση μας προστατεύει, δεν θέλω ποτέ να φέρω στον κόσμο έναν άνθρωπο που θα είναι δυστυχισμένος αλλά θέλω να είναι ένα παιδί που θα μπορεί να παίξει χαρούμενο στην παιδική χαρά έλεγα. Έγινε αυτό και μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος και κάνω εξωμήτριο. Το πρώτο δεν με διέλυσε, το δεύτερο όμως με διέλυσε. Μετά ματαιώθηκα πάρα πολύ και ένιωθα πολύ ανήμπορη για το οτιδήποτε», συμπλήρωσε η Πέννυ Μπαλτατζή.

πηγή: govastileto.gr

Πηγή: madata.gr