Λίγες ώρες μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, ο Ζεράρ Πικέ κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την Σακίρα, για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Δεν θα φτάσουν τελικά στα δικαστήρια. Ζεράρ Πικέ και Σακίρα τα… βρήκαν εξωδικαστικά, για το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα.

Το πρώην διάσημο ζευγάρι φαίνεται πως… έδωσε τα χέρια, μετά από 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους. Ο Πικέ φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή του για να μετακομίσει η Σακίρα στο Μαϊάμι από το νέο έτος μαζί με τα παιδιά τους (αυτό ήταν και το μεγάλο… αγκάθι στο να φτάσουν σε συμφωνία).

Σε κοινή τους δήλωση, Πικέ και Σακίρα ανέφεραν: «Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνεται και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Ο ισπανικός Τύπος ανέφερε επίσης ότι ο Πικέ θα μπορεί να περνάει δέκα ημέρες το μήνα με τα παιδιά του στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Σακίρα, καθώς και χρόνο διακοπών.

Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» στο δημοσίευμά της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ζεράρ Πικέ θα έχει τα παιδιά του 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που διέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από τα Χριστούγεννα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αρχής γενομένης από το επόμενο έτος. Φέτος τα Χριστούγεννα θα εναλλάσσουν την επιμέλεια κατά 50% ακολουθώντας το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα το κάνουν σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτή είναι η συμφωνία στην οποία κατέληξαν ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους. Αν, όπως αναμένεται, ο Σάσα και ο Μίλαν ξεκινήσουν σχολείο στις ΗΠΑ το νέο έτος, ο Πικέ θα πρέπει να ζει μεταξύ Μαϊάμι και Βαρκελώνης, αν θέλει να απολαμβάνει ολόκληρο το 10ήμερο με τα παιδιά του κάθε μήνα εκτός των διακοπών. Δεν ήταν άμεσα σαφές αν αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται ότι ψάχνει για σπίτι στις ΗΠΑ ή αν θα μπορούσε να καταλήξει να κάνει μια κοινή χρήση του σπιτιού με τη Σακίρα στο Μαϊάμι».

«Ο Μίλαν και ο Σάσα θα πάνε με τη Σακίρα στο Μαϊάμι. Τα παιδιά θα περάσουν τα Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη, αλλά μόλις ξεκινήσει το 2023, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επισκέπτεται τα παιδιά του στις ΗΠΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «La Vanguardia» για το αποτέλεσμα της 12ωρης συνάντησης των δυο πλευρών.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr