Σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο μάτι υποβλήθηκε η Ναταλία Γερμανού, πριν από λίγες ώρες. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι υποβλήθηκε σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο μάτι και πλέον όλα είναι καλά.

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

«Τελικά η Παμμακάριστος είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χτες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα, πως φρόντιζαν τους ασθενείς -εννοώ τη ζεστασιά πέρα από την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές -bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη» έγραψε επίσης η Ναταλία Γερμανού στον λογαριασμό της στο Twitter.

Πηγή: madata.gr