Η Ρίκα Διαλυνά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά την Πέμπτη στο MEGA. Η δημοφιλής ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου αφηγήθηκε από καρδιάς  την πολυτάραχη ζωή της που είναι σαν παραμύθι.

Σχετικά με τον σύζυγό της η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως «όταν έφυγε ο άνδρας μου δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι και φέτος εγκαταστάθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου».

«Μου έκανε καλό που με φωνάζανε ασχημόπαπο γιατί έδινα σημασία στον εσωτερικό κόσμο». Ενώ για την πορεία της στα καλλιστεία και πώς προέκυψαν στην ζωή της περιέγραψε: «Δεν πήγα από μονή μου στα καλλιστεία, ένας φίλος της θείας μου έστειλε φωτογραφίες μου. Ο μπαμπάς μου είχε γίνει έξω φρενών για τα καλλιστεία και μου είχε πει ότι αν δεν γύρναγα θα έπεφτε στη θάλασσα».

«Είχα πει ότι αν δεν βγω Σταρ Ελλάς θα γίνω καλογριά. Παρουσιαστής των καλλιστείων ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας». Για την παρουσία της στην Αμερική ανέφερε: «Με κατηγορήσαν ότι ήμουν αριστερή και παραλίγο να μη με αφήσουν να πάω στα μις Υφήλιος. Όλες οι εφημερίδες του κόσμου έγραφαν ότι η Αμερική φοβάται ένα κοριτσόπουλο. Οι εφημερίδες είχαν γράψει ότι αν δεν είχε γίνει αυτό το σκάνδαλο θα είχα βγει μις Υφήλιος. Την καριέρα μου στην Αμερική δεν την εκτίμησαν εδώ στην Ελλάδα». Για τον Μάρλον Μπράντο και την επικοινωνία που είχαν περιέγραψε: «Ο Μάρλον Μπράντο μου πρότεινε να πάμε να φάμε και του είπα όχι».

Σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ σημείωσε: «Πάντα την αγαπούσα την Αλίκη αλλά έπαιξε ρολό ο Παπαμιχαήλ που την ώθησε για αυτά που έκανε. Στις Κάννες με υποδέχτηκαν σαν σταρ και ο Παπαμιχαήλ είπε στην Αλίκη αν δεν σηκωθείς να φύγουμε σε χωρίζω». «Αυτό το διάστημα που έφυγαν από τη ζωή πολλοί γνωστοί ηθοποιοί είπα ότι ήρθε η σειρά μου», σχολίασε η ηθοποιός.

Πηγή: madata.gr